Deuren Haarlem

Timmerbedrijf Breugelmans is uw specialist in deuren in Haarlem. Als allround timmerbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden, waaronder ook het leveren en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren. Tevens kunnen wij onder meer totale of gedeeltelijke verbouwingen en renovaties uitvoeren, dakkapellen plaatsen, elektra aanleggen en tegel- en stucwerk verzorgen. Wilt u nieuwe deuren in Haarlem laten plaatsen, in uw woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand, dan zijn wij uw partner.

Wij leveren ook maatwerk deuren in HaarlemDeuren Haarlem

Standaard deuren zijn zeker niet altijd van toepassing of gewenst binnen een pand. Wij kunnen u dan ook maatwerk deuren in Haarlem leveren. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen en zorgen ervoor dat het eindresultaat hieraan voldoet, ook wanneer het gaat om het leveren en plaatsen van deuren. Wij kunnen u dan ook tal van mogelijkheden aanbieden op het gebied van kwalitatief hoogwaardige deuren, welke wij bij u kunnen leveren.

Contact

Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken die u bij ons altijd terug vindt. U mag dan ook het beste verwachten wanneer u de deuren in Haarlem laat leveren door onze vakmensen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de gewenste deuren, die wij kunnen leveren en monteren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 53 29 46 76 of te mailen naar breugtimmerwerken@gmail.com Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor meer informatie of advies. Wij zijn u altijd graag van dienst. Timmerbedrijf Breugelmans is gevestigd aan de Dinkgrevelaan 15 in Santpoort-​Noord