Vloer Haarlem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vloer in Haarlem van uw woning kan renoveren? Dan bent u bij Timmerbedrijf Breugelmans op de juiste plek. Wij zijn een timmerbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Onze ervaren vakmannen kunnen uw vloer dan ook snel en kundig renoveren. Bovendien kunnen zij uw vloer in de omgeving van Haarlem renoveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Uw vloer in Haarlem renoverenVloer Haarlem

Timmerbedrijf Breugelmans is een allround timmerbedrijf dat ook uw vloer in Haarlem kan renoveren. Sinds onze oprichting in 1990 hebben wij al heel wat klanten naar alle tevredenheid geholpen. Zo hebben wij al voor heel wat klanten een vloer gerenoveerd. Wanneer u ons inschakelt om uw vloer te renoveren, dan nemen eerst uw wensen door en maken wij een planning. Zo kunnen wij u namelijk maatwerk leveren. Nadat wij uw vloer hebben gerenoveerd is deze weer helemaal als nieuw.

Contact

Wilt u uw vloer in Haarlem laten renoveren door Timmerbedrijf Breugelmans? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons altijd even bellen voor meer informatie over het renoveren van een vloer. U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen naar 06 – 53 29 46 76 of breugtimmerwerken@gmail.com. U vindt ons aan de Dinkgrevelaan 15 in Santpoort-​Noord

Aannemersbedrijf R.Breugelmans
Average rating:  
 0 reviews