Aannemer Haarlem

Zoekt u een aannemer in Haarlem die uw woning kan verbouwen? Dan biedt Timmerbedrijf Breugelmans u de juiste hulp. Wij zijn een allround timmerbedrijf en u kunt ons ook inschakelen als aannemer. Zo voeren wij als aannemer totale en gedeeltelijke verbouwingen en renovaties uit voor onder meer woningen, aanbouwen, keukens, badkamers, dakkapellen en kozijnen, ramen en deuren.

Een aannemer in Haarlem die maatwerk levert 

Als aannemer in Haarlem hebben wij een ruime ervaring. Wij zijn in 1990 begonnen met ons timmerbedrijf en ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een aannemer dat diverse diensten levert. Door ons als aannemer in te schakelen maakt u een juiste keuze. Wij hebben namelijk uitsluitend mensen in dienst die zeer vakkundig zijn. Als u ons als aannemer inschakelt voor uw verbouwing of renovatie, dan maken wij eerst een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Zo weten wij precies wat u wilt en kunnen wij u maatwerk leveren.

Contact

Heeft u ook interesse in ons als aannemer in Haarlem? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten als aannemer. U kunt ons altijd even mailen of bellen via breugtimmerwerken@gmail.com of 06 – 53 29 46 76. U vindt het kantoor van ons timmerbedrijf aan de Dinkgrevelaan 15 Santpoort-​Noord