Badkamers Haarlem

Timmerbedrijf Breugelmans heeft al veel badkamers in Haarlem onder handen genomen. Als allround timmerbedrijf houden wij ons dagelijks bezig met de meest uiteenlopende kwalitatief hoogwaardige services. Zo plaatsen wij dakkapellen, ramen, kozijnen en deuren, realiseren wij aanbouwen, doen wij tegel- en stucwerk en houden wij ons regelmatig bezig met het verbouwen of renoveren van keukens en badkamers. Wanneer wij ons bezig houden met badkamers in Haarlem, dan zorgen wij er altijd voor dat de klant tevreden is over het eindresultaat. De wensen en eisen worden dan ook uitvoerig besproken voor wij aan de slag gaan.

Wij realiseren de mooiste badkamers in Haarlem

Wij voeren diverse werkzaamheden uit op het gebied van badkamers. In Haarlem kunnen wij onder meer badkamers renoveren en compleet verbouwen naar wens van de klant. De badkamers die wij onder handen nemen worden ontworpen na een goed gesprek met de klant. Wij vinden het belangrijk te weten wat onze klanten verwachten, zodat wij hun wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp voor een optimaal eindresultaat. Zo zijn wij altijd in staan de mooiste badkamers te realiseren.

Contact
Bent u nog op zoek naar een ervaren onderneming die zich onder meer bezighoudt met het renoveren en verbouwen van badkamers in Haarlem? Wij maken de ruimte volledig naar wens. U vindt ons aan de Dinkgrevelaan 15 Santpoort-​Noord. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.
Bel dan naar 06 – 53 29 46 76
of stuur een mail naar breugtimmerwerken@gmail.com
Tevens stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.