Klusbedrijf Haarlem 

Een professioneel klusbedrijf in Haarlem kan u van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Zo kunt u over het algemeen bij een klusbedrijf terecht voor het laten plaatsen van een dakkapel, nieuwe kozijnen, ramen en deuren. Ook Timmerbedrijf Breugelmans kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Echter, als wij als ervaren klusbedrijf in Haarlem aan de slag gaan, dan kunnen wij nog veel meer bieden. Zo kunnen wij badkamers, keukens en complete woningen renoveren en verbouwen, wij kunnen een aanbouw voor u maken, de elektra verzorgen, het tegel- en stucwerk voor u uitvoeren en CV installaties monteren.

Wij zijn uw ervaren klusbedrijf in HaarlemKlusbedrijf Haarlem

Als allround timmerbedrijf kunnen wij vrijwel iedereen van dienst zijn die de hulp van een klusbedrijf in Haarlem nodig heeft. Onze diensten gaan dan ook verder dan die van een gemiddeld timmerbedrijf, waardoor wij ook zeker gezien kunnen worden als gespecialiseerd klusbedrijf. Voor iedere werkzaamheid werken wij uitsluitend met ervaren vakmensen en kwaliteitsmaterieel, zodat wij onze klanten het beste kunnen garanderen. Op onze website vindt u een overzicht van werkzaamheden die wij als klusbedrijf voor u kunnen uitvoeren.

Contact

Wilt u gebruik maken van de uitgebreide diensten van ons klusbedrijf in Haarlem? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar 06 – 53 29 46 76 of stuur even een mailtje naar breugtimmerwerken@gmail.com Timmerbedrijf Breugelmans is gevestigd aan de Dinkgrevelaan 15 in Santpoort-​Noord. Uiteraard kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons klusbedrijf.