Timmerbedrijf Haarlem

Wilt u een timmerbedrijf in Haarlem inschakelen, bijvoorbeeld voor het realiseren van een aanbouw of een nieuwe dakkapel? Dan bent u van harte welkom bij Timmerbedrijf Breugelmans. Als allround timmerbedrijf in Haarlem kunnen wij de meest uiteenlopende diensten aanbieden, zoals het geheel of gedeeltelijk renoveren of verbouwen van panden, het realiseren van aanbouwen, keukens, badkamers, dakkapellen, ramen, deuren en kozijnen en het verzorgen van elektra en tegel- en stucwerk. Tevens kunnen wij u een service aanbieden met betrekking tot CV installaties.

Timmerbedrijf Breugelmans staat in Haarlem graag voor u klaar timmerbedrijf

Als ervaren timmerbedrijf in Haarlem voeren wij kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden uit voor onze klanten. Wij vinden het zeer belangrijk dat de klanttevredenheid over de diensten en services van ons timmerbedrijf hoog ligt. Hier zetten wij ons dan ook dagelijks voor in door eindresultaten naar wens te leveren tegen een nette prijs en door onze klanten te voorzien van een vriendelijke service. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook kenmerken die binnen ons timmerbedrijf centraal staan.

Contact 

Kijkt u even verder op de website van Breugelmans in Santpoort Noord. Hier vindt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte, informatie of advies. Bel dan naar 06 – 53 29 46 76 of stuur even een mailtje naar breugtimmerwerken@gmail.com Timmerbedrijf Breugelmans is gevestigd aan de Dinkgrevelaan 15 Santpoort-​N​oord 

Aannemersbedrijf R.Breugelmans
Average rating:  
 0 reviews